Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Racketsport

Raqcketsport


Racketidretter er populært som aldri før. Muligheten til å velge samarbeid ved å spille double, i for eksempel tennis eller badminton, eller å spille alene og klare det mentale aspektet selv, i idrettsgrener som squash, eller for den saks skyld igjen tennis og badminton.


Den rette racketen til den rette idrettsgrenen


I alle disse idrettsgrenene er det likevel én sportsrekvisitt som går igjen. Det er en racket, og derfor samles denne gruppen idrettsutøvere under begrepet racketsport. Hos Presenco Sport finner du alt utstyr til badminton, tennis, bordtennis, speedminton og squash, og dermed er det praktisk for klubber, idrettsforeninger, forbund og treningssentre. Alt kan rett og slett kjøpet på ett sted.


Utstyr til racketidretter


I tillegg til den viktige racketen, finnes det en lang rekke hjelpemidler og redskap som er ytterst godt egnet til de ulike racketsportsgrenene. En badmintonkamp er for eksempel mye lettere å spille med et nett mellom spillerne, og de finner du naturligvis her på siden, i tillegg til nettstolper, bat, bord, baller, racketvesker, gulvbelegg og dommerutstyr.


Hos Presenco Sport finner du det store utvalget av racketutstyr til alle former for racketidrett, enten det er til lek, trening, konkurranse eller kamp.


Hvis du har spørsmål om utstyr til racketidrett, må du gjerne kontakte oss. Ring oss på +457550 6011 eller skriv på post@presencosport.dk.

Henter produkter ...