Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Baller

Baller | Alt fra fotballer til tennisballer


Ballen er ett av de mest klassiske sportsredskapene. Den er ikke bare den viktigste delen av spillet i klassiske ballidretter som fotball, håndball, basket og volleyball. Heller ikke til spill som neveball, kurveball, tennis, bordtennis og badminton kan man unnvære det runde, iblant ovale, spilleredskapet, som også kan være utstyrt med fjær.


Treningsballer og kampballer


Baller får man aldri for mye av. Alle på laget vil tross alt gjerne trene samtidig, eller den enkelte spiller vil trene på et slag flere ganger etter hverandre. Presenco Sport tilbyr et komplett utvalg av baller til alle idrettsgrener: Fra treningsballer til gunstige priser, til førsteklasses kampballer, foreskrevet av forbundet. Vi tilbyr billige «generiske» baller, men også førsteklasses baller fra ledende merker til alle idrettsgrener.


Fitness- og gymnastikkballer


Baller brukes også til annet enn de klassiske ballsportgrenene – og disse får du hos Presenco Sport: Baller til fitness og gymnastikk, seniorsport, eller baller spesielt for barn. I det proppfulle ballrommet vårt finner du det du trenger, enten der er lær- eller skumballer, med felter eller knotter, med eller uten snor.


Så slipper du flate baller og baller som triller bort


Som du er vant med fra Presenco Sport, tilbyr vi også det komplette tilbehør til ballene våre: Pumper og kompressorer til å tømme eller pumpe opp baller med, vesker, nett, reoler og skap til riktig transport og sikker bevaring.


Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål om ballene og tilbehøret vårt. Det gjør du ved å ringe +457550 6011 eller sende oss en e-post på post@presencosport.dk.

Henter produkter ...