Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00

Persondatapolitik

På Presenco Sport A/S ønsker vi å sikre at ditt personvern er alltid beskyttet på best mulig måte. Vi har derfor oppdatert våre retningslinjer for personvern slik at du vet hvilken informasjon vi samler inn, lagre, behandle og sende og hvilke rettigheter du har.

Vi samler inn dataene for å gi deg en best mulig handleopplevelse, brukeropplevelse, og for å målrette vår markedsføring, blant annet å endre målrettingen gjennom eksempel. Facebook og Google Adwords, målrettede nyhetsbrev, samt statistikk og analyse av innkjøpsvaner for å optimalisere brukeropplevelsen på våre nettsteder.

Data Controller

Presenco Sport A/S er kontrolleren for behandling av personopplysninger som vi mottar om deg. Du finner vår kontaktinformasjon nedenfor.

Presenco Sport A/S
Jernet 7
DK-6000 Kolding

CVR-No: DK34698562
Telefon: +45 7550 6011
E-post: post@presencosport.dk

Formålet

Ved bruk av vår nettside eller butikk med oss, samler vi følgende personlige opplysninger:

  • Informasjonen vi samler inn er: Navn, adresse, e-postadresse, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike emner, IP-adresse, telefonnummer og betalingsinformasjon. Når du besøker våre nettsteder, registrerer vi f.eks. type nettleser du bruker det du er ute etter og hva de sidene du har besøkt.

  • Personlig informasjon blir aldri utlevert til tredjeparter, med mindre du uttrykkelig samtykke. Og vi aldri samle inn personlig informasjon med mindre du har gitt oss denne informasjonen ved registrering, kjøp, eller deltar i en spørreundersøkelse, etc. For å fullføre et kjøp, og å gi råd om ordrestatus, inkludert forsynings overføringer av personopplysninger, men til eksterne entreprenører, som varsling kan direkte komme og pakker vil bli levert.

  • Personlig informasjon blir brukt til å fullføre kjøpet eller tjenesten som informasjonen samles gjennom. Informasjonen brukes også til å bli mer kjent med deg og andre brukere av nettstedet. Disse anvendelser kan omfatte inkluderer studier og analyser som tar sikte på å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, og vise innhold og reklame som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personlige data som følge av:

  • I den grad behandle personlig informasjon om deg, du er under personvernloven rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger kan tilskrives deg. Hvis det viser seg at informasjon eller data behandlet om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve retting, sletting eller sperring. Du kan alltid protestere mot informasjon om deg mottagelig for behandling. Du kan også når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Du har mulighet til å klage på behandlingen av informasjon og data om deg. Klage inngitt til Datatilsynet, jf .. loven § 58 nr. Først

Hvordan din personlige informasjon er hentet fra:

  • Presenco Sport A / S oppdager og behandler kun generell informasjon som du oppgir til oss i forbindelse med kjøpet (eller besøk) på en av våre nettsteder, e-post eller. telefon eller ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.

Lagring av dine personlige data:

  • Vi beskytter dine personlige opplysninger ved hjelp av eksterne servere med en svært høy grad av sikkerhet, inkludert brannmurer og antivirusprogrammer, og dermed hindre uautorisert tilgang.

  • Vi har lagt inn data prosessor avtaler med våre eksterne samarbeidspartnere at informasjonen skal overføres til, inkludert ScanNet, cHosting, Consignor, Ubivox, Fiftytwo, Crisp, QuickPay og Nets.

  • Ifølge Privacy Act, er personlig informasjon holdes sikker og konfidensiell. Vi lagrer din personlige informasjon på datamaskiner med begrenset tilgang som er plassert i kontrollerte anlegg, og vår sikkerhet blir kontrollert regelmessig for å avgjøre om vår brukerinformasjon håndteres forsvarlig, og alltid huske på dine rettigheter som bruker. Vi kan ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer over Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at andre uvedkommende å få tilgang til informasjonen når sendes og lagres data elektronisk. Dermed sendes din personlige informasjon på egen risiko.

  • Personlig informasjon blir slettet eller anonymisert kontinuerlig som formålet som det ble samlet, avsluttet. Vi lagrer (kjøpe) din informasjon i minst fem år, og i noen tilfeller opp til 15 år på grunn av garantiperioden. Vi legger vekt på selskapsrett og regnskap lov, når vi trenger å finne ut hvor lenge informasjonen vil bli lagret.

Cookies:

Formålet med informasjonskapsler på vår hjemmeside

  • Teknisk funksjonalitet så siden å være rask og innstillingene blir husket.

  • Trafikk måling, så vi vet hvor mange som besøker nettstedet vårt, og kan dokumentere dette til annonsører.

  • Målretting av reklame, slik at vi kan vise deg annonser vi mener er mest relevant, og hvor ofte den samme annonsen vises.

For å slette eller blokkere cookies http://minecookies.org/cookiehandtering http://minecookies.org/cookiehandtering

Nettbutikken bruker cookies fra følgende tredjeparter som har tilgang til disse cookies: Google Analytics, Crisp.chat

Nettbutikken bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikken til nettstedet og Crips.chat å finne synspunkter på nettbutikken.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Dine rettigheter

Du har med Data Protection Regulation en rekke rettigheter i forhold til vår behandling av data om deg.

For å gjøre bruk av dine rettigheter kan du kontakte oss.

Retten til å se informasjon (innsynsrett)

Du har rett til å inspisere den informasjonen vi behandler om deg, samt noen tilleggsinformasjon.

Rett svar (korreksjon)

Du har rett til å ha unøyaktig informasjon om deg korrigert.

Rett til sletting

I spesielle tilfeller, har du rett til å slette informasjon om deg i den tiden av våre ordinære general sletting skjer.

Med forbehold om begrensning av behandling

Du har noen tilfeller rett til å få behandling av dine personlige data er begrenset. Hvis du har rett til å ha begrenset behandling, må vi nå vurdere bare den informasjonen - med unntak for lagring - med ditt samtykke, eller til rettslige krav etablering, utøvelse eller forsvar eller for å beskytte en person eller betydelig offentlig interesse.

Rett til objekt

Du har i noen tilfeller rett til å protestere mot våre eller lovlig behandling av dine personopplysninger.

Du kan også protestere mot behandlingen av din informasjon for direkte markedsføring.

Rett til å overføre informasjon (data portabilitet)

Du har i noen tilfeller rett til å motta dine personlige data på en strukturert og brukte maskinlesbart format og overføre slike personlige data fra en datakontrollør til en annen uten hindring.

Du kan lese mer om dine rettigheter under veiledning Datatilsynet om rettighetene til data fag som du finner på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har rett til å sende inn en klage til Datatilsynet, hvis du er misfornøyd med måten vi behandler dine personopplysninger. For Datatilsynet kontaktopplysningene www.datatilsynet.dk.

Dokument Informasjon

Dette er versjon 2.0 av Presenco Sport A/S retningslinjer for personvern.
Opprinnelig skrevet 25. mai 2018 og oppdatert 6. mai 2021.