Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Friidrett

Friidrettsutstyr


Hos Presenco sport er vi veldig opptatt av å levere det aller beste utstyret til din friidrettsbane. Vi er dedikerte til å tilby alt du trenger for å opprettholde og forbedre idrettsfeltet ditt. Vårt friidrettsutvalg omfatter derfor et meget bredt utvalg for de ulike friidrettsgrenene – løping, kast og hopp.


Stort utvalg av friidrettsutstyr i høy kvalitet


Gjennom årene har vi hjulpet friidrettsklubber, forbund, treningssentre og skoler med å forbedre sine fasiliteter eller lage de beste treningsstedene slik at de kan trene sine utøvere bedre. Vårt sortiment omfatter utstyr til både skoler på grunnnivå og klubbtrening helt opp til høyeste elitenivå.

Vårt utvalg av friidrettsutstyr inkluderer alt fra metodiske treningsverktøy for barn, til tilbehør som hekker, stavsprangmatter, høydehoppmatter, spydkast og måleutstyr.


Merkeprodukter som passer deg


Vi er stolte av å presentere en imponerende samling av anerkjente merker, inkludert Bänfer, Polanik, Pedalo, Nordic sport og BlockX. Disse merkevareproduktene garanterer den beste kvaliteten og påliteligheten, slik at du kan ha full tillit til produktene dine.

I tillegg til friidrettsutstyr tilbyr vi også et utvalg treningsklær fra select. som passer akkurat din foretrukne disiplin.


Kontakt oss for friidrettstilbehør


Handler du hos Presenco Sport kan du trygt og sikkert utstyre hele friidrettsklubben med kvalitetsutstyr eller bytte ut gammelt, nedslitt utstyr.

Hvis du har spørsmål om friidrettsutstyr, må du gjerne kontakte oss på post@presencosport.dk eller +457550 6011. Vi gir deg gjerne hjelp og veiledning, slik at du får det rette friidrettsutstyret.

Vil du lese mer om friidrett, klikk her: Friidrett

Henter produkter ...