Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Friidrottspakker

Friidrettspakker | Sparepakker med friidrettsutstyr


Vi tilbyr pakker med friidrettsutstyr til skoler og foreninger. Kjøp en pakke spesielt sammensatt for løping og andre disipliner innen friidrett. Øv en rekke løpe-, hopp- og kastedisipliner med disse sparepakkene for friidrett og spar penger på kjøpet samtidig.

Løp, hopp, kast og hopp. Friidrett er en allsidig idrett for både barn og voksne.

Friidrettspakker for løping


Et sett med utstyr for løping i atletisk trening inneholder utstyr spesielt for løping. Her er alt du trenger: startblokk, stoppeklokke, hekk og stafettpinnen.

friidrettspakker for barn


Introduser barna til friidrettens verden. Tren friidrett og prøv deg i flere ulike disipliner. Du kan f.eks. trene sprint, langdistanse, hinderløype, stavsprang, spydkast, kule og mye mer. Kjøper du en friidrettspakke for barn, får du friidrettsutstyr til alle disipliner, som kan inspirere barn til å drive friidrett.

Friidrett-begynnerpakke er spesialdesignet for å introdusere barn til alle friidrettsdisipliner under de sikreste forholdene og på en morsom måte.

Hopp over hekk for nybegynnere


Som nybegynner kan det være grensesprengende å hoppe over et gjerde. Kjøper du en av våre friidrettspakker med hekk, får du friidrettshekk spesielt egnet for nybegynnere. Gjerdene er laget av et materiale slik at du ikke slår deg selv om du treffer gjerdet.

Friidrettspakker for kastdisipliner


Friidrettspakkene for ulike kastdisipliner inneholder friidrettsutstyr som spyd, diskos og hammer, som alle er myke og egner seg for barn. Det gir større trygghet for barn og nybegynnere at de ikke slår seg selv, og at dette idrettsutstyret ikke veier særlig mye sammenlignet med tradisjonelt idrettsutstyr.
I friidrett er det fire kastdisipliner: kulekast, diskoskast, hammerkast og spydkast, og du får muligheten til å prøve dem uten frykt.

Kontakt oss om friidrettstilbehør spesielt for barn


Har du spørsmål om friidrettsutstyr for barn er du hjertelig velkommen til å kontakte oss  post@presencosport.no eller 7550 6011. Vi hjelper og veileder deg gjerne slik at du kjøper riktig friidrettsutstyr.

Vil du lese mer, klikk her: Friidrett
Henter produkter ...