Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00

Retur

Vi bytter oftest gjerne en vare, enten det skylles feilbestilling, størrelse eller hvis du rett og slett angrer kjøpet. Vi krediterer kjøpet etter nedenstående regler, men først når varene er mottatt i god behold. Kreditnotaen kan motregnes i andre fakturaer.

- Opptil 1 måned efter levering krediteres 100 % av verdien på de returnerte varene
- Opptil 3 måneder etter levering krediteres 50 % av verdien på de returnerte varene
- Opptil 6 måneder etter levering krediteres 25 % av verdien av de returnerte varene

Dette gjelder imidlertid ikke spesialproduserte ordrer, innkjøpsvarer og voluminøse varer. 

Retur eller bytte av varer kan imidlertid kun skje for egen regning, i originalemballasje, hvis varen er ubrukt og kun etter forhåndsavtale med Presenco Sport A/S.

Er du privatkunde tar vi varen tilbake uansett om det skyldes feil bestilling, størrelse eller om kjøpet bare angres. Vi må imidlertid få beskjed senest 14 dager etter at du har mottatt varen. Og vi må ha mottatt varen på vårt lager senest 14 dager etter at du har angret på kjøpet. Du ordner selv returen og bærer risikoen for at varen blir borte eller skadet underveis. Vær oppmerksom på at vi krediterer verdien av varene minus eventuelle verdifall, men kun når varene er mottatt i god stand. Ovennevnte gjelder ikke bestillingsvare, lagervarer og voluminøse varer. Retur eller bytte av varer kan kun gjøres gratis, i originalemballasje og kun etter forhåndsavtale.

Ønsker du å returnere en vare ber vi deg først og fremst lese gjennom, fylle ut, skrive ut og legge ved vårt returskjema sammen med pakken, så vårt lager og vi vet om du ønsker refusjon, bytte eller annet. Trenger du en annen størrelse, farge eller vekt, kjøper du rett og slett riktig vare i nettbutikken, så slipper du å vente på at vi håndterer returen. I tillegg kan du kjøpe returetikett fra f.eks. Pakke.dk, hvor du selv kan velge transportør. Du kan også velge å bruke GLS direkte på nettsiden deres her. Vi bruker GLS selv når vi sender pakker, og ser sjelden ut til å oppleve problemer med håndtering eller service. OBS Vær oppmerksom på at du må huske å velge "bedriftsadresse", slik at pakken ikke havner i en pakkebutikk eller returneres til deg. Vennligst fjern markeringen av DAO, da de krever at pakker må plasseres.

Kundenavn

Kundeadresse

Må fylles ut*

Fyll ut, skriv ut og legg ved skjemaet med varen hvis du returnerer den