Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00

Kontakt oss

Siden 1977 har PRESENCO SPORT A/S vært dedikert til salg og veiledning i kjøp av rekvisita til idrett, sport, bevegelse og lek til foreninger, idrettshaller, institusjoner, klubber og virksomheter. Vi er fire erfarne medarbeidere som jobber tett sammen med en lang rekke eksterne leverandører, blant annet produsenter, grossister og service- og IT-virksomheter.

Visjonen til PRESENCO SPORT A/S er å fremme aktivitetsnivået innen sport, idrett og fysisk bevegelse, lek og moro, til glede for den enkelte og til fortjeneste for folkehelsen og den allmenne trivsel.

Vi står på pinne for å sikre at du får de best tenkelige produkter, innen rimelig tid og til en rimelig pris. Nettbutikken vår www.presencosport.dk gir det et stort overblikk. Her finner du et stort utvalg av sportsrekvisita, av svært høy kvalitet og til konkurransedyktige priser.Presenco Sport A/S

Jernet 7
DK-6000 Kolding

Telefon: +45 7550 6011
E-mail: post@presencosport.no

Åpningstider

Mandag - fredag 8 - 18 (fredag stenger vi kl. 15)

SE-nr.:
DK 34 69 85 62

Selskapsform
Aksjeselskap

Adm. drektør
Mikkel Peder Poulsen (mikkel@presencosport.dk)

Copyright
Denne internettpresentasjonen er med all grafikk, bilder og tekst beskyttet av opphavsretten og kan ikke gjengis uten tillatelse. Enhver kommersiell eller annen kommersiell bruk er forbudt og vil bli rettsforfulgt.

Ansvarsfraskrivelse
Opplysningene på denne hjemmesiden oppdateres regelmessig. Vi kan likevel ikke garantere at alle opplysninger er fullstendige, korrekte og oppdaterte. Alle opplysninger presenteres med forbehold for endringer og at disse uten forutgående varsel fjernes eller tilføyes. Vi påtar oss intet ansvar for innholdet i eksterne lenker. Ansvaret for innholdet i lenkede sider tilhører utelukkende operatørene av nevnte sider.