Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00

Få rabattavtale


Hva er grunnen til å velge Presenco Sport?


Presenco Sport består av et sterkt team av erfarne ansatte som alle brenner for sport og fysisk aktivitet. Vårt mål er å øke aktivitetsnivået innen sport, idrett og fysisk bevegelse, moro og lek.

Hos Presenco Sport finner du et stort utvalg av utstyr innenfor nesten alle idretter, og våre serviceinnstilte ansatte står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det helt riktige utstyret.

Du kan handle online 24/7 på vår nettside www.presencosport.dk, med ditt eget innlogging.

For å belønne våre lojale kunder som regelmessig kjøper utstyr, tilbyr vi rabattavtaler. Hvis du står for innkjøp av utstyr for din forening, kan du spare penger ved å inngå en rabattavtale med oss.

Du kan enkelt og raskt bestille en rabattavtale ved å klikke på knappen nedenfor og fylle ut feltene. Bare oppgi hvor mange medlemmer dere er og det forventede årlige innkjøpet, så regner vi ut en rabattavtale for deg.Hva er grunnen til å inngå en rabattavtale?

Det er mange grunner til at du bør inngå en rabattavtale med oss, inkludert:
✔ Serviceinnstilte medarbeidere

✔ Telefonveiledning fra 8.00-16.00 alle hverdager (fredag ​​8.00-15.00)

✔ Kompetent veiledning ved innkjøp av utstyr

✔ Bredt sortiment innen alle idretter

✔ Mulighet for å handle 24/7 på www.presencosport.dk med din egen pålogging

✔ En rabattavtale som passer deg eller din forening best

✔ Løsninger tilpasset dine behov

✔ Vi binder deg (selvfølgelig) ikke


Vi har kompetanse innenforHar vi fått din interesse, og høres dette ut som noe for deg?

Hvis du allerede har bestemt deg for å inngå en rabattavtale, kan du enkelt og raskt bestille en ved å klikke på knappen "Bestill rabattavtale" nedenfor. Fyll ut feltene og gjennomfør prosessen, slik at vi kan regne ut en rabattavtale for deg.

Ønsker du derimot å lære mer om hva rabattavtalen innebærer, er du mer enn velkommen til å booke et onlinemøte og få en uforpliktende samtale om hva vi kan tilby deg eller din forening. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tilpasser oss din hektiske hverdag. Derfor kan du booke et onlinemøte med oss alle dager mellom kl. 8 og 16 (fredag 8-15).