Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Atletikudstyr til børn

Atletikudstyr til børn


Vårt store sortiment for barnefriidrett har utstyr for de grunnleggende disiplinene løping, hopp og kast. Blant annet er spyd til spydkast, diskos og annet idrettsutstyr laget av myke og lette materialer, så det er perfekt for trening og lek med barna. Se mer av vårt utvalg her.


Barnas friidrett


Når man trener friidrett med barna er det viktig med riktig utstyr. Derfor har vi funnet det beste utstyret for barnefriidrett, som er med på å fremme deres evner innenfor den valgte friidrettsdisiplinen. Med dette utstyret er det en trygg måte for barna å trene seg opp til å bruke de profesjonelle verktøyene.


Tren også innendørs


Friidrett er stort sett en sport som spilles ute på friidrettsbaner. Her på Presenco Sport har vi funnet utstyr for barnefriidrett som gjør at du nå også kan trene noen av disiplinene i vinterperioden. Med de ulike skumverktøyene som kastespyd, myk diskos eller skumhekk, gjør vi det mulig å fortsette treningen inne i hallen, uten å skade hallen, utstyret eller barna kommer til skade.


Varemærker


Vi har ganske mange merker av sportsutstyr for barn som vi er veldig stolte av å vise deg. Er det spesielle merker som Nordic Sport eller BlockX du ser etter, finner du dem her hos oss.
Med varemerkene sikrer du at produktet er laget av beste kvalitet.

Kontakt oss om idrettsutstyr for barn


Har du spørsmål om friidrettsutstyr for barn er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på post@presencosport.no eller 7550 6011. Vi hjelper og veileder deg gjerne slik at du kjøper riktig friidrettsutstyr.

Henter produkter ...