Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00


Fitness & fysio

Fitness & fysioterapi udstyr


Fitness er ikke lenger en trend, men har de siste årene blitt en etablert idrettsgren. Fitnesstudioer må ta hensyn til mange ulike behov: Sportsfolk som helst trener alene på apparater, sportsfolk som dyrker utholdenhetssport eller styrketrening, og fitness-fans, som helst mosjonerer i gruppe og med veiledning.


Mosjon i fellesskap


Presenco Sport kan bidra med innredning av fitnesslokaler til grupper: Fastmonterte redskaper, som speil- og ribbevegger eller ballettstenger, men også utstyr med varierende bruksmuligheter til ulike kurs: ergometersykler, stepper, hoppetau, baller og mye mer.


Styrke og utholdenhet for individualister


Til utholdenhets- og styrketrening tilbyr vi et stort utvalg av apparater som oppfyller alle behov, både til profesjonell bruk i studioet og til privat bruk. Utover konkurransedyktige «generiske» apparater, satser vi også på erfaringen med velrenommerte fitnessmerker.


Fra friidrettsbelter til trekkmansjetter


Hos Presenco Sport stopper ikke innretningen av sportslokalet ved inventaret. Vårt fitnessutvalg omfatter alt hva sportsfolk trenger i sportsvesken – både friidrettsbelter, trekkmansjetter, obligatoriske hjertefrekvensmåleren og de små håndvektene til fitness i stuen.


Leverandør av utstyr til treningsrom


Presenco sport leverer ikke bare sportsredskaper til rehabilitering og fysioterapi, men er også en kompetent utstyrsleverandør til klinikker og helsesentre. Vi kan tilby å planlegge innretningen sammen med deg, og etter dine behov.


Balanse, koordinasjon og bevegelighet


Balanseøvelser, koordinasjonstrening og bevegelsesfremming hører til de viktigste elementene innen fysioterapi og gjenopptrening. Derfor har vi et utvalg av spesialutviklede redskaper av høy kvalitet og utstyr til nettopp dette.


Individuelle treningsredskaper


Når det gjelder helse, kommer det i stor grad an på kroppens individuelle behov. Derfor tilbyr Presenco Sport produkter til fysioterapi og velvære, som kan tilpasses hver enkelt pasient, utfra alter, førlighet og prestasjonsevne.

Hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte oss på post@presencosport.dk eller på +457550 6011, så hjelper vi deg med å velge rett utstyr.

Henter produkter ...