Kategorier
Snarveier

Din indkøbskurv

SubtotalNOK 0,00
TotalNOK 0,00
Heraf udgør momsNOK 0,00

Reklamation

I henhold til CMR-lovens § 38 skal reklamasjon foretas straks (senest ved levering) ved synlige skader, og ellers i løpet av 7 dager. Synlig manglende kolli eller fraktskader krever forbehold på fraktbrevet for å oppnå reklamasjonsrett.

Derfor må du straks, ved mottakelse, undersøke om den leverte forsendelsen er fri for mangler og skader. Hvis det konstateres mangler eller transportskader (på emballasjen eller varene), SKAL det føres på fraktbrevet, sammen med sjåførens tydelige navn og underskrift, på din del av fraktbrevkvitteringen. I tillegg skal Presenco Sport A/S umiddelbart orienteres pr. e-post, med kopi av fraktbrevet og bildedokumentasjon (ved fraktskader), da dette er påkrevd for saksbehandlingen. Merk at manglende mangel-/skaderapport utelukker kompensasjon for eventuelt manglende eller beskadigede varer. Hvis det er avtalt på forhånd at varen «må stilles», er Presenco Sport A/S uten risiko hvis varen forsvinner eller er beskadiget.

Vi gir 2 års reklamasjonsrett på produksjons- og materialfeil. Vi yter ingen garanti på slitedeler som batterier, strømforsyning, lagre og belegg, da bruken, oppbevaringen og hvor lenge produktet er i bruk er avgjørende for levetiden.

Kundenavn

Kundeadresse

Jeg ønsker*
Skade bekymringer*
Hver av disse spørsmålene må bekreftes

Må fylles ut*

Fyll ut, skriv ut og legg ved skjemaet med varen hvis du returnerer den