IndholdsfortegnelsePriser

Alle priser i nettbutikken og trykte kataloger vise enten inkl. eller ekskl. moms, avhengig av om du har valgt privat (B2C) eller virksomhet (B2B) på hjemmesiden. Kjøpsavtalen er først bindende i det øyeblikk vi manuelt har godtatt og bekreftet ordren. Merk deg leveringsbetingelsene våre!

Forbehold gjøres for valutakursendringer, da konverteringen fra DKK til NOK bare skjer etter levering av den bestilte.
Dette betyr at beløpet i norske kroner vil avvike fra tidspunktet for bestillingen, da prisen selvfølgelig vil være forskjellig på leveringstidspunktet enn den dagen bestillingen fant sted.
Beløpet vi tar ut i DKK, vises nederst på kvitteringen fra nettbutikken.

Betalingsbetingelser

Du kan betale med kredittkort, på forskudd, netto kontant (8 dager) eller få kreditt etter avtale. Forhåndsbetaling vil forsinke leveringstiden med 2-3 virkedager.
Ta kontakt med oss hvis du opplever problemer med bruk av betalingssystemet i nettbutikken.

Når vi har mottatt bestillingen din, forbeholder vi oss retten til å gjennomføre leveringen av de bestilte varene og deretter å fastholde betaling for disse. Vi anbefaler derfor om at du kontakter oss omgående pr. telefon hvis du ønsker å foreta endringer i bestillingen. Se ellers våre generelle betingelser, som skal aksepteres før internettbestilling skal gjennomføres.  

Forbehold gjøres for valutakursendringer, da konverteringen fra DKK til NOK bare skjer etter levering av den bestilte.
Dette betyr at beløpet i norske kroner vil avvike fra tidspunktet for bestillingen, da prisen selvfølgelig vil være forskjellig på leveringstidspunktet enn den dagen bestillingen fant sted.
Beløpet vi tar ut i DKK, vises nederst på kvitteringen fra nettbutikken.

Leveringsvilkår

Som utgangspunkt kan du regne med nedenfor leveringskostnader, som dekker ekspedisjons-, emballerings- og fraktkostnader med unntak av voluminøse varer, langt gods og tungt gods, som f.eks. grus og banekritt. I slike tilfeller beregnes ikke frakten i selve nettbutikken, men vi kontakter deg for godkjenning av eventuelle ekstra fraktkostnader, før vi manuelt godtar og ekspederer ordren:

- På bestillinger fra 0 DKK – 4000 DKK tillegges 322,00 DKK *) ekskl. MVA til forretningsadresser
- På bestillinger fra 0 DKK – 4000 DKK tillegges 372,00 DKK *) ekskl. MVA til hjemmeadresser
- For bestillinger over 4000 DKK beregnes frakten for den ordren på samme måte som forsendelser av bulkvarer.

Frakt priser er omregnet til norske kroner ved kassen.

Voluminøse varer! Med voluminøse varer menes varer som fraktberegnes etter omfang, istedenfor vekt. Vær oppmerksom på at varene kun leveres til nærmeste utvendige dør. Truck, lasterampe eller hjelp fra mottaker kan være påkrevd for større gods og er ikke inkludert i våre fraktpriser. Vi forsøker så langt det er mulig å orientere om dette. 

Langt gods! Med langt gods menes forsendelser på over 150 cm, som beregnes som følger:

- Forsendelser på 150-200 cm koster minst 150,- DKK + moms.
- Forsendelser over 200 cm eller over 300 cm (tilsvarende omkrets + lengde) koster minst 650,- DKK + moms.

Tungt gods!

- pakker som veier over 35 kg sendes som enten halvpaller eller helpaller, som koster hhv. 475,- DKK eller 650,- DKK + moms.

Del-levering! Alle ordrer kan del-leveres, med mindre annet er opplyst eller avtalt ved ordreinnlegging eller før levering har skjedd. Hvis en restordre ikke kan sendes som én bilpakke, kan det tilkomme frakt på restordren.

Hasteforsendelser og innkjøpsvarer tillegges 150,- DKK + moms. 

Leveringstider

Merk at leveringstiden kan variere, avhengig av varen som er bestilt, det bestilte kvantum og eventuelt fargevalg. Katalogvarer finnes ikke på lager, men spør gjerne etter leveringstiden, hvis du vil ha en indikasjon på denne. Vi etterstreber alltid å orientere om leveringstiden hvis det ikke leveres i løpet av 1-2 uker eller en leveranse blir forsinket, men vi kan dessverre sviktes av underleverandører eller fraktselskaper. 

Service

Vi forsøker alltid å yte best mulig service til alle kundene våre, og vi mottar gjerne både positiv og negativ kritikk. Hvis du har forslag til vårt service- eller produktprogram, vil vi gjerne høre fra deg. Vi tilbyr prisgaranti på alle våre katalogvarer. Det betyr at hvis du finner ett av produktene våre til en lavere pris, med samme kvalitet og dokumentasjon på dette, tilbyr vi til enhver tid produktet til samme pris.

Kansellering av ordrer

Vi bytter gjerne en vare, enten det skylles feilbestilling, størrelse eller hvis du rett og slett angrer kjøpet. Vi krediterer kjøpet etter nedenstående regler, men først når varene er mottatt i god behold. Kreditnotaen kan motregnes i andre fakturaer.


- Opptil 1 måned efter levering krediteres 100 % av verdien på de returnerte varene
- Opptil 3 måneder etter levering krediteres 50 % av verdien på de returnerte varene
- Opptil 6 måneder etter levering krediteres 25 % av verdien av de returnerte varene


Dette gjelder imidlertid ikke spesialproduserte ordrer, innkjøpsvarer og voluminøse varer. Retur og bytte av varer skal dog kun forekomme franko, i originalemballasjen og kun etter forhåndsavtale med Presenco Sport A/S.

Mangler, reklamasjoner og skader

I henhold til CMR-lovens § 38 skal reklamasjon foretas straks (senest ved levering) ved synlige skader, og ellers i løpet av 7 dager. Synlig manglende kolli eller fraktskader krever forbehold på fraktbrevet for å oppnå reklamasjonsrett.


Derfor må du straks, ved mottakelse, undersøke om den leverte forsendelsen er fri for mangler og skader. Hvis det konstateres mangler eller transportskader (på emballasjen eller varene), SKAL det føres på fraktbrevet, sammen med sjåførens tydelige navn og underskrift, på din del av fraktbrevkvitteringen. I tillegg skal Presenco Sport A/S umiddelbart orienteres pr. e-post, med kopi av fraktbrevet og bildedokumentasjon (ved fraktskader), da dette er påkrevd for saksbehandlingen. Merk at manglende mangel-/skaderapport utelukker kompensasjon for eventuelt manglende eller beskadigede varer.
Hvis det er avtalt på forhånd at varen «må stilles», er Presenco Sport A/S uten risiko hvis varen forsvinner eller er beskadiget.


Vi gir 2 års reklamasjonsrett på produksjons- og materialfeil. Vi yter ingen garanti på slitedeler som batterier, strømforsyning, lagre og belegg, da bruken, oppbevaringen og hvor lenge produktet er i bruk er avgjørende for levetiden.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi tar forbehold om eventuelle endringer i pris, farge og konstruksjon.
Opplysningene på denne hjemmesiden oppdateres regelmessig. Derfor kan vi ikke garantere at alle opplysninger er fullstendige, korrekte og oppdaterte. Alle opplysninger presenteres med forbehold for endringer og at disse uten forutgående varsel fjernes eller tilføyes. Vi påtar oss intet ansvar for innholdet i eksterne lenker. Ansvaret for innholdet i lenkede sider tilhører utelukkende operatørene av nevnte sider.

Kolding, d. 3. januar 2020